Professionele oplossingen Stromer

Een gezonde levenstijl

De Stromer ebike is de ideale oplossing voor snelle verplaatsingen in een drukke omgeving. Tijdens de ochtend- of avondspits ben je namelijk vaak sneller met een Stromer dan met de auto of eender welk ander vervoersmiddel. Verder draagt de fiets bij tot een gezonde en actieve levenstijl. Naast de tijdswinst en de positieve invloed op je gezondheid, is de Stromer eveneens fiscaal interessant. Alle kosten voor je woon-werkverkeer zoals je Stromer, helm of regenkledij zijn 120% aftrekbaar van je belasting. Verschillende werkgevers voorzien eveneens een fietsvergoeding van 0.22 euro/km. Deze vergoeding is volledig vrijgesteld van belasting.

Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat de Stromer een geweldig leuke fiets is om mee te rijden. Kom gerust eens langs en laat je overtuigen tijdens een testrit.

B2B mogelijkheden

Ben je als werkgever op zoek naar een fiscaal interessante manier om je werknemers extra te stimuleren?

De Stromer ebike is een mogelijkheid om je medewekers extra te motiveren. Je kan hen namelijk de kans bieden om Stromers aangekocht door het bedrijf te gebruiken voor hun woon-werkverkeer.

Wat is het grote voordeel hiervan? Naast de aankoopkost zijn alle andere gerelateerde beroepskosten zoals een fietsenstalling of fietstoebehoren 120% aftrekbaar. Je medewerkers worden verder niet peroonlijk belast voor het voordeel van alle aard dat ze genieten. 

Neem gerust contact op als je graag meer informatie wil over de mogelijkheden.