Fietsen

Als officiële Bianchi dealer bieden we een breed assortiment aan fietsen en frames.  Bianchi staat vooral bekend door de kleur 'celeste' maar tegenwoordig kan je ook zwart of een andere kleurenmix uitkiezen.

https://www.bianchi.com/nl/home/home.aspx

 

BMC is een Zwitsers high-end fietsenmerk met een sterke focus op technologie en met een specifieke design. Dankzij hun uitgebreide research & development afdeling ontwikkelt BMC Switzerland fietsen van het hoogste niveau. Elk prototype wordt uitgebreid getest door de profsrenners vooraleer het frame beschikbaar wordt voor het brede publiek. De technologie van de topframes vind je later terug in alle modellen. 

Het spreekt voor zich dat de BMC Concept Store steeds over een ruime voorraad BMC fietsen kan beschikken. Op basis van je persoonlijke voorkeuren kunnen onze medewerkers je, dankzij hun uitgebreide kennis van de fietsen van BMC, perfect adiviseren. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om verschillende BMC fietsen te testen.

Meer info op www.bmc-switzerland.com.

 

Stromer is de premium ebike. Als voortrekker in het speed pedelec gamma zal de Stromer de manier waarop je naar je dagelijkse verplaatsingen kijkt veranderen. Met z'n uitgekiend design en wel overwogen samenstelling zorgt Stromer voor een unieke rijervaring. Laat je tijdens een testrit overtuigen van z'n kwaliteiten. Vraag je testrit vandaag nog aan. De VELOLOFT is beste verkoper van het jaar 2017 Stromer dealer binnen de Benelux. Onze getrainde techniekers hebben dus reeds meerdere jaren ervaring met de werking van de Stromer elektrische fietsen. Je kan dan ook bij ons terecht voor alle herstellingen of problemen.

Meer info op www.stromerbike.com. Voor vragen in verband met de wetgeving of oplossing voor bedrijven kan je hier terecht op de betreffende subpagina's.

Bergamont is een Duits fietsenmerk met een zeer ruime aanbod. in hun aanbod vind je stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen maar eveneens racefietsen, mountain en downhill bikes. We selecteerden voor je de best geschikte fietsen. In ons aanbod vind je de Bergamont E-ville & E-line electrische fietsen met Bosch motoren aangevuld met een selectie stadsfietsen en mountainbikes. Natuurlijk vergeten we de jonge fietsers niet uit het oog en namen we de Bergamont kinderfietsen op in ons gamma.

Meer info op www.bergamont.de